Vimur AB

25 % rabatt på Qlik Sense Basic

Vi har uppdaterat och förbättrat vår Qlik Sense Basic-utbildning som vi kundanpassar till varje tillfälle och företag. Vi vill effektivisera tiden och lära ut det som är viktigt för det specifika företaget. Alla Qlik-miljöer ser olika ut och därför bör även utbildningarna göra det.

Kursen är ca 6 h effektiv utbildningstid och vi rekommenderar att man håller kursen över en dag. Men vi vet också att önskemålen ser olika ut så därför finns det möjlighet att dela upp utbildningen på flera tillfällen eller välja endast delar av utbildningen. Vi kan hålla utbildningen över teams eller i era lokaler.

Ni förstår, allt kan bli skräddarsytt efter er för att vi förstår vikten av utbildning och att maxa sin investering. Vårt mål är att alla med enkelhet ska kunna navigera sig i sin data, analysera den samt dela med sig av sina insikter, det är då verkliga förändringar kan ske.

Kursen är framför allt lämplig för den som vill vässa sina Qlik Sense kunskaper, eller för den som är en helt ny användare och snabbt behöver komma i gång med effektiv dataanalys.

Erbjudandet gäller hela september ut och för våra befintliga kunder.

För mer information, kontakta Ahmad Gazzawi på mail ahmad.gazzawi@vimur.se eller telefonnummer +46707294172 .

Vill ni läsa mer om våra andra utbildningar klicka här.

Har du frågor?
Kontakta Håkan!