Om Vimur

Kategorier

Taggar

Arkiv

Vimurs Blogg

Vimur söker juniora Qlik-utvecklare

skapade inlägget
Vimur söker juniora Qlik-utvecklare

Under 2016 lanserade Vimur konceptet "Qlik - ett steg längre" som kortfattat innebär att Vimur tillsammans med kunden formulerar de grundläggande problemställningarna, de styrande måltalen och hur lösningen skall se ut och fungera.

Lanseringen har gått mycket bra och vi ser att vårt åtagande mot kunderna kommer växa under 2017.  Det innebär att våra konsulter kommer bli hårdare belastade och vi söker därför nya medarbetare till vårt kontor på Fridhem.

Som QlikView konsult på Vimur kommer du att arbeta med marknadens ledande Business Discovery verktyg QlikView (och Qlik Sense). Din roll är att skapa beslutstödslösningar för våra kunder och för detta måste du förstå och analysera kundens verksamhet, samt skapa och utforma applikationer i QlikView.

I jobbet ingår att tillsammans med dina kollegor översätta kundernas behov till en teknisk lösning. I lösningsarbetet ingår databasanalys, mappning av data, samt att skapa applikationer och användargränssnitt i QlikView. Teknisk problemlösning längs vägen, t.ex. hantera problem som uppstår i samband uppkopplingar, fjärrskrivbord, databaser, brandväggar m.m., är en självklarhet.

Vi kräver inte att du har erfarenhet av att arbeta med Qlik men vi vill att du har en relevant utbildning eller erfarenhet inom IT.  Vi tror att du ganska nyligen har avslutat din utbildning och har förstått vilken potential det finns i att arbeta med BI-verktyg. Kanske har du i din utbildning kommit i kontakt med Qlik-produkter och sett vilken stor nytta de kan göra i en organisation.

Vi tror också att du har ett analytiskt sinnelag och gillar den typen av utmaningar som ligger i programmeringsarbete.

Du kommer under en utbildningsperiod att få jobba nära en erfaren kollega och så småningom mer självständigt med stort eget ansvar men samtidigt vara en del av Vimurs leveransteam. Rekrytering kommer ske löpande under våren och vi ser fram emot din ansökan. Vill du veta mer så kontakta Johan Lindell som leder vårt Qlik-arbete på 0736-002793.

Skicka din ansökan till hakan.jone@vimur.se 

Kategorier: Annat | Taggar: | Visningar: (1047) | Tillbaka