Om Vimur

Kategorier

Taggar

Arkiv

Vimurs Blogg

Vi söker erfarna BI-konsulter

skapade inlägget
Vi söker erfarna BI-konsulter

Vimurs sätt att möta kunderna med en kombination av djup verksamhetsförståelse och välstrukturerat teknikarbete är en mycket lyckad kombination som gör att vi står inför en hektisk höst och vinter. Vi behöver därför förstärka vårt oerhört vassa team med ett par erfarna BI-konsulter som kan bidra med både driftighet, marknadskunnande och teknisk kompetens om framförallt Qliks, Microsofts och Cognos plattformar..

Rätt person kommer finna sig i ett mindre men oerhört uppskattat team där hen kommer ha ett stort inflytande på den fortsatta utvecklingen av bolaget. Vi prioriterar kunderna och arbetar hårt varje dag för att vara de konsulter vi själva skulle vilja anlita. Det innebär att det ställs krav på oss som anställda men det ger också en väldigt bra känsla i magen.

Det kommer finnas stora möjligheter att utvecklas inom Vimur och du kommer få arbeta med utmanande lösningar.

Du kommer arbeta med utgångspunkt från vårt kontor på Fridhemstorget i Malmö alternativt hjälpa till att öppna vårt nya kontor i Göteborg.

Här kommer det formella:

I jobbet ingår att genom verksamhetsförståelse se kundens behov och genom tekniskt kunnande översätta behovet till en teknisk lösning. I lösningsarbetet ingår databasanalys, mappning av data, samt att skapa applikationer och användargränssnitt. Teknisk problemlösning längs vägen, t.ex. hantera problem som uppstår i samband uppkopplingar, fjärrskrivbord, databaser, brandväggar m.m., är en självklarhet.

Vi vill att du har en relevant utbildning eller erfarenhet inom IT med inriktning på SQL och databaser eller inom verksamhetsanalys med ett stort och gediget intresse för IT. Du har arbetat ett par år som applikationskonsult och har funnit att BI är området för dig. Du har arbetat självständigt med ett flertal kunder och är van att ta ett helhetsgrepp i allt från att förstå kundens behov till att skapa applikationer och användargränssnitt. Du kommer att få jobba självständigt med stort eget ansvar men samtidigt vara en del av Vimurs leveransteam.

Vi ser fram emot din ansökan som vi gärna vill ha in så snart som möjligt då rekrytering sker löpande. Vill du veta mer så kontakta VD Håkan Jöne (0736-002791) eller Johan Lindell som leder vårt BI-team (0736-002793).

Skicka din ansökan till hakan.jone@vimur.se

Kategorier: Annat | Taggar: | Visningar: (1348) | Tillbaka