Om Vimur

Kategorier

Taggar

Arkiv

Vimurs Blogg

Vimur gratulerar Hugo Nerman till mästerskapet!

skapade inlägget
Vimur gratulerar Hugo Nerman till mästerskapet!

Inför tävlingen som gick i helgen hade Hugo möjlighet att avgöra årets mästerskap trots att det återstod 2 st race i finalen på Mantorp Park om två veckor. Upplägget var att om Hugo ”bara” kom före Lappalainen i mål oavsett placering så skulle Hugo bärga hem mästerskapet.

I helgens första race körde Hugo upp sig från en sjätte till en första plats och säkrade med det hela mästerskapet. En otrolig prestation i ett nervöst läge som visar på vilken talang Hugo är.

I det andra racet ledde Hugo länge och det höll nästan hela vägen. På sista varvet var det tre bilar i bredd ner efter den långa raksträckan där det går i ca 240 km/h och Hugo fick tyvärr släppa två konkurrenter förbi sig och var lite missnöjd med att bli trea i mål.  Hans sämsta placering i år (vilket i sig är helt otroligt bra). Men efter ett tag så var han ändå lite nöjd att få gå upp på pallen igen och njuta av hela helgens firande och segerkänsla.

Att vinna en tävling är alltid svårt och utmanande men att vinna ett mästerskap över en säsong är något helt annat. Vi på Vimur är stolta över Hugo och gläds med honom. Vi kommer få se mer Hugo på racerbanorna...

Kategorier: Annat | Taggar: | Visningar: (1248) | Tillbaka