Om Vimur

Kategorier

Taggar

Arkiv

Vimurs Blogg

Vimur etablerar kontor i Göteborg

skapade inlägget
Vimur etablerar kontor i Göteborg

Verksamheten i Göteborg med kontor på Hängpilsgatan 5 i Västra Frölunda kommer, precis som kontoret i Malmö, först och främst att leverera Vimurs problemlösningskoncept ”Qlik – ett steg längre”; en effektiv metodik för design, utveckling och leverans av Qlik-applikationer. Göteborgsenheten kommer också hantera lokal efterfrågan på kompetent förändringsstöd, både i anslutning till Qlik produkter och som separat tjänst.

Som kontorschef har Vimur rekryterat Daniel Jansson (bilden) som i 20 år har arbetat med förändringsledning inom svensk industri. Daniel kommer senast från en tjänst som strategichef inom Stena Recycling.

”Vi är mycket glada att vi har kunnat rekrytera en så kunnig och erfaren kraft som Daniel för att bygga upp vår Göteborgsverksamhet. Vi ser att Göteborg med omnejd är ett område där det finns en stor potential för vår inriktning mot producerande och distribuerande företag. Vimurs kunskap om produktion och logistik ger ett stort mervärde för kunder som vill prata problemlösning och inte bara teknik.”, säger Håkan Jöne, VD för Vimur.

Vimurs plan är att anställa 3–5 konsulter årligen under de närmaste åren. ”Det kommer behövas för att leverera till både befintliga och nya kunder”, betonar Håkan Jöne

Medarbetare kommer rekryteras löpande, både erfarna konsulter och direkt från högskolor.

För kontakt eller frågor: VD Håkan Jöne, 0736–002791, hakan.jone@vimur.se

Kategorier: Annat | Taggar: VimurExpansion, VimuriGöteborg, BI-Konsulter, QlikEttStegLängre, Vimur, Göteborg, Förändringsstöd, Verksamhetsutveckling, Förändringsledning | Visningar: (1759) | Tillbaka

Attachments

  1. Vimur 101-ff-b.jpg 2017-11-01 10:46:16
  2. Vimur 266-ff-b.jpg 2017-11-01 10:46:52