Om Vimur

Kategorier

Taggar

Arkiv

Vimurs Blogg

Vimur söker erfaren Qlik-utvecklare

skapade inlägget
Vimur söker erfaren Qlik-utvecklare

I takt med att vi har fokuserat resurser på Qlik-produkter så har även vårt åtagande hos våra kunder ökat samtidigt som vi fått in fler kunder. Det innebär såklart att våra konsulter har blivit hårdare belastade och vi söker därför en ny medarbetare till vårt kontor på Fridhem.

Som QlikView konsult på Vimur kommer du att arbeta med marknadens ledande Business Discovery verktyg QlikView (och Qlik Sense). Din roll är att skapa beslutstödslösningar för våra kunder och för detta måste du förstå och analysera kundens verksamhet, samt skapa och utforma applikationer i QlikView.

I jobbet ingår att genom verksamhetsförståelse se kundens behov och genom tekniskt kunnande översätta behovet till en teknisk lösning. I lösningsarbetet ingår databasanalys, mappning av data, samt att skapa applikationer och användargränssnitt i QlikView. Teknisk problemlösning längs vägen, t.ex. hantera problem som uppstår i samband uppkopplingar, fjärrskrivbord, databaser, brandväggar m.m., är en självklarhet.

Vi vill att du har en relevant utbildning eller erfarenhet inom IT med inriktning på SQL och databaser eller inom verksamhetsanalys med ett stort och gediget intresse för IT. Vi tror att du har arbetat ett par år som applikationskonsult och har funnit att Qlik är verktyget för dig. Du har utvecklat ett antal Qlik-applikationer och är van att ta ett helhetsgrepp i allt från att förstå kundens behov till att skapa applikationer och användargränssnitt i QlikView. Du kommer att få jobba självständigt med stort eget ansvar men samtidigt vara en del av Vimurs leveransteam.

Vi ser fram emot din ansökan som vi gärna vill ha in under oktober månad. Vill du veta mer så kontakta Johan Lindell som leder vårt Qlik-arbete på 0736-002793.

Skicka din ansökan till hakan.jone@vimur.se 

Kategorier: Annat | Taggar: | Visningar: (1816) | Tillbaka