Vimur AB

Nytt samarbete med Trelleborg Damping Solutions!

Trelleborg Damping Solutions tar steget från QlikView till Qlik Sense och vi har fått förtroendet att hjälpa dem.
Trelleborg Sealing Solutions Kalmar går från QlikView till Qlik Sense.

Med tystnad som affärsidé.

Trelleborg Sealing Solutions Kalmar tillverkar ljud- och vibrationslösningar för fordon och industrier över hela världen.

Trelleborg Sealing Solutions Kalmar ingår i Trelleborg koncernen som är världsledande inom specialutvecklade polymerlösningar. Med verksamheter i 50 olika länder, över 22 000 anställda och huvudsätet i Trelleborg omsätter koncernen över 32,8 miljarder.

Vimur har gått in som ny partner till Trelleborg Sealing Solutions Kalmar och Håkan Sandberg, Solutions Architect ser positivt på det nya samarbetet.

Vi har använt QlikView sedan 2000 här i Kalmar och vi tycker nu att det är dags att ta nästa steg från ett analysverktyg till ett modernt BI-verktyg, därför känns steget naturligt till Qlik Sense. Det ska bli spännande att se vad Vimur kan leverera då vi i samband med övergången även valt att ta hjälp med att modernisera och förbättra hela vår BI-miljö utifrån verksamhetens behov.
Anledningen till att vi valde Vimur är att till skillnad från många andra Qlik-leverantörer så fokuserar Vimur på verksamhetsutveckling och förbättringsprocesser. Jag är säker på att deras stora erfarenhet kommer att bli till stor hjälp för oss.

Håkan Sandberg, Solutions Architect på Trelleborg Solutions Kalmar

Slutligen kan vi på Vimur inget annat än att vara stolta och tacksamma för förtroendet och är ivriga att sätta i gång med arbetet.

Logga på Trelleborg Sealing Solutions

Vill ni läsa mer och Trelleborg Damping Solutions och deras arbete kan ni göra det här.

Är ni nyfikna på Qlik Sense kan ni läsa mer här.

Har du frågor?
Kontakta Håkan!