Geniun, kompetent
och helt utan krusiduller.

Om Vimur

Vi startade Vimur 2007 med drivkraften att hjälpa tillverkande företag att nå sin fulla potential. Vi ville använda vår erfarenhet av Supply Chain frågor att lösa problem på riktigt, inte bara lämna en hög med vackra Powerpoint i våra spår. Kort sagt ville vi vara sådana konsulter som vi själva skulle vilja använda.

Med tiden upptäckte vi att QlikView var ett jättebra verktyg att lösa kundernas problem med och idag har vi blivit ett fulltjänst bolag inom Business Intelligence. Vår unika kombination av industriell erfarenhet och BI-kompetens gör att vi har många intressanta kunder och roliga uppdrag. Vi växer och ökar vårt avtryck. Vi är väldigt stolta över våra medarbetare som kan göra så mycket bra nytta inom så många olika branscher.

Under våren 2020 öppnar vi kontoret i Göteborg och vi hoppas öppna fler kontor vad det lider. Vi vet att det finns många som behöver lite Vimur-touch.

Vimurs ledning från 2010 eller synthband från 80-talet?

Har du frågor?
Kontakta Håkan!

En film om Vimur

En kort beskrivning av Vimur, vårt arbetssätt och varför vi är annorlunda BI- och verksamhetskonsulter. 

Vad är BI och varför
är det så viktigt?

Vår VD, Håkan Jöne berättar om Vimurs vision och varför business intelligence spelar så stor roll där.

Jobba hos oss!

Älskar du också att
effektivisera flöden?

Vi tar ständigt ett steg framåt. Det innebär oavbruten utveckling och därför är vi nyfikna på nya talanger. Kanske är det just du?