Vimur AB

Vi har blivit ny Qlik-partner till Lyckeby!

En övergång från QlikView till Qlik Sense väntar för stärkelseproducenterna och vi har fått förtroendet att vara med på resan.

Lyckeby är experter på stärkelser, fiber och protein från potatis. De utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer moderna och potatisbaserade specialstärkelser och fibrer till livsmedels- och pappersindustrin över hela världen.

Lyckeby är en del av Sveriges Stärkelseproducenter u.p.a. – en ekonomisk förening som ägs av odlarna som levererar stärkelsepotatis till Lyckeby.  

Idag arbetar Lyckeby med QlikView men ska med vår hjälp byta till Qlik Sense. André Nordgren, business controller på Lyckeby, ser framemot övergången och de möjligheter som medföljer.

Vi valde Vimur som partner för att vi önskade någon som förstod verksamhet och det har vi verkligen fått. Redan så här kort in i projektet känner vi att Vimur utmanar oss och fungerar som ett bollplank för att få fram den bästa Qlik Sense-lösningen. Det uppskattar vi och är förväntansfulla på resultatet.

André Nordgren, business controller på Lyckeby

I samband med övergången ska Vimur tillsammans med Lyckeby vidareutveckla BI-miljön med klar förankring i strategi och nyckeltal samt arbeta fram en grundläggande BI-struktur med fokus på verksamhetens krav.

Vi på Vimur är jätteglada för den här möjligheten och ser fram emot detta samarbete!

Vill du veta mer om Lyckeby och deras arbete klicka här.

Vill ni veta mer om vad vi på Vimur kan hjälpa er med och vårt arbetssätt klicka här.

Har du frågor?
Kontakta Håkan!