Vimur AB

Vimur producerar inslagsserie om framgångsresor! Idag släpps första avsnittet.

Vi på Vimur älskar framgångsresor och vi är så otroligt nyfikna på faktorerna till varför just vissa resor varit mer framgångsrika än andra. Därför har vi valt att producera en egen inslagsserie som heter Leda till Framgång där vi intervjuar olika ledare som ligger bakom resor som inspirerar oss. Programmet går att se som film eller lyssnas på som podcast. 

I första programmet av Leda till Framgång träffar vi Jesper Svensson som är VD på börsnoterade, Helsingborgsföretaget Clemondo.  Företaget var inne i en negativ trend när Jesper tillträdde på posten. Han har sedan dess omorganiserat, vänt de negativa sifforna och dessutom, som relativt ny på jobbet, tagit företaget igenom en pandemi med alla dess utmaningar och gjort det med bravur. Vi pratar mycket om ledarskap och Jesper har en intressant syn på vad han tror är nyckelfaktorerna till att ett företag kan vara de där 5 % bättre än sina konkurrenter.

Vill du hellre lyssna på Leda till Framgång som podd så finns podden på de flesta poddställena, se nedan för ett alternativ som passar dig.

Lyssna på Leda till Framgång på Itunes

Eller lyssna direkt här i webbläsaren.

Vill ni läsa mer om Clemondo och deras arbete tryck här.

Har du frågor?
Kontakta Håkan!