Vimur AB

Vimur söker två BI-konsulter

I ett nyrenoverat kontor med utsikt över hamnen, Stortorget och takåsarna huserar Vimur, en komplett Qlik-partner med stor kunskap om Business Intelligence och Performance Management. Vimur söker nu två BI-konsulter och vi vill träffa dig med ett stort intresse för teknik och verksamhetsutveckling och som förstått potentialen som finns i att arbeta med BI-verktyg. I ena tjänsten ges möjligheten att gå in i en verksamhetsnära roll som Qlik- och/eller PowerBI-konsult och bli en del av Vimurs seniora leveransteam. Den andra är en Juniortjänst där du med relevant bakgrund får lära dig än mer om Business Intelligence och Performance Management. 
  

Vimur startade 2007 med en drivkraft att hjälpa företag att bli mer effektiva och lönsamma. Det gör vi genom en kompetenskombination av verksamhetsutveckling och Business Intelligence. Business Intelligence ger företag möjlighet att behandla stora mängder information och analysera den med hjälp av olika visualiseringsverktyg för att ge beslutsfattare bättre underlag. Vimur hanterar idag de ledande BI-verktygen på marknaden. Vår unika kombination av industriell erfarenhet och BI-kompetens gör att vi har många intressanta kunder och roliga uppdrag.

På Vimur gör vi våra kunder till bättre företag. 

Nu vill vi ha din hjälp att göra Vimur bättre.

Det känns nästan lite märkligt att säga det men vi som startade Vimur har en äkta passion för tillverkning och distribution. Naturligt kan man ju undra varför vi är BI-konsulter… Jo, för att vi har specialiserat oss på att hjälpa bolag med varuflöden på att bli bättre genom att vi bidrar både med verksamhetsanalys och BI-lösningar. Som resultat får vi träffa en massa trevliga människor med intressanta flödesproblem.

Vill du vara med på vår fortsatta expansion och påverka vår framtid?

Vimur växer och kommer under 2022 ha väldigt mycket att göra och då behöver vi fylla på med fler Vimurare. Som resultat söker Vimur två nya BI-konsulter. Inget skulle göra oss gladare än om vi kan hitta spännande medarbetare som vill ta initiativet och hjälpa Vimur på den tillväxtresa som vi står inför. För att kvalificera sig som Vimurare finns det självklart lite krav och utmaningar som vi hoppas uppfattas som positiva.

Som Vimurare utmanar vi varandra dagligen. Vissa av oss har lång erfarenhet och mycket kunskap, andra kortare men som kompenserar detta med ungdomlig energi och nyfikenhet.

Varför Vimur?

Du som triggas av att hjälpa kunder OCH har ett entreprenörshjärta kommer att hitta ett bra hem. Vi skall inte ljuga och säga att vi alltid lever som vi lär men nu håller vi på att bli stora, och våra processer mognar för varje år.  Förhoppningvis, tycker du som vi att det är lite av charmen av att arbeta på ett mindre bolag, ingen är för fin för att hjälpa någon annan eller köpa fika till frukosten.

Just nu söker Vimur två BI-konsulter, både en Senior och en Junior BI konsult. Som Junior har du som ny i branschen ett gyllene tillfälle att komma in och få lära dig mer kring BI och hur vi hjälper våra kunder att bli ännu bättre. Hos oss får du chansen att lära dig mycket och dessutom får du jobba med fantastiska kollegor som gärna hjälper dig att utvecklas.

De tråkiga grundkraven

  • Analytiskt lagd och god verksamhetsförståelse från produktion och/eller distribution
  • Förståelse för vad en konsult gör
  • Mångårig erfarenhet av BI (Qlik och/eller Power BI), både front-end och back-end utveckling räknas.
  • Självgående och har lätt för att prata med kunder
  • Civilingenjör eller systemvetare

Det som gör dig bäst

  • Erfarenhet av installation och serverdrift
  • Vana att arbeta med mindre och medelstora kunder
  • Analytisk, tekniskt skicklig och problemlösare
  • Entreprenörshjärta

Som person triggas du av utmaningar och att driva projekt från start till mål. Trivsel på jobbet är viktigt för dig och som en naturlig relationsbyggare drivs du av att göra kunderna nöjda. 

Du har ett tekniskt kunnande, är kommunikativ, har goda kunskaper i ekonomi, är affärsmässig, drivande och prestigelös i ditt sätt. 

På Vimur erbjuds möjligheten att komma in på företaget med stor delaktighet, få frihet under ansvar, ha varierande och intressanta projekt, få kompetensutveckling och naturligtvis både trevliga och bra kollegor!

Våra ambitioner för dig som jobbar här är höga. 

Information och ansökan

Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte skicka in CV och ett personligt brev. Har du frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till Human Resource South Of Sweden och Joacim Larsson på 0709-792757.

Din ansökan skickar du till jobb@hrsos.se och märk din ansökan med ” BI Konsult ”

Profilfilm

Är du som junior nyfiken på utvecklingsmöjligheterna på Vimur så kolla gärna in vår profilfilm om Drilon Pollozhani. Drilon började som juniorkonsult och efter bara två år var han en Vimurs bästa konsulter. Det lyckades han med genom stöttning, ett starkt driv och intresse att ständigt förbättra sig.

Länk till rekryteringsannons.

Följ oss gärna på våra sociala kanaler:

Har du frågor?
Kontakta Håkan!